Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

"Anne, spomni se me na oskarjih"

Anne Hathaway 'Les Mis' Parody
1/2
Youtube
Mlada pevka Emma Fitzpatrick je posnela video parodijo na pesem I Dreamed a Dream, ki jo v muzikalu Nesrečniki poje Anne Hathaway. Tako kot Anne se tudi Emma v videu počuti "misérable".

Pesem I Dreamed a Dream, ki jo poje Anne Hathaway, je na Youtubu postala že pravi hit, a jo je prekosila mlada pevka in igralka Emma Fitzpatrick, ki je posnela parodijo. Njen video si je ogledalo že več kot 300 tisoč ljudi, Emma pa kljub posmehovanju iz slavne igralke dobiva same pozitivne komentarje.

Annina dvojnica je v videu spremenila besedilo, a pesem kljub temu odpoje odlično. Med drugim se norčuje iz njene izgovorjave naslova filma "Les Misérables", skladbo pa začne z besedami: "Spomni se me na večer oskarjev, Anne Hathaway." Nato nadaljuje: "Igrala sem prostitutko, ki je umrla, njeno življenje je bilo res žalostno in grozno. A bila sem drzna in neustrašna, pustila sem, da so mi ostrigli lase. Izgubila sem polovico svoje teže, a nikoli niso posneli širokokotnega posnetka. Vokale sem posnela v živo, in ne, niso jih posneli predhodno, ..."

Več si poglejte v videu in presodite sami, katera je boljša.

Komentarjev 1
  • NejaS 16:02 02.februar 2013.

    To je parodija (tisto zgoraj ni): http://www.youtube.com/watch?v=EQV1WeZ5Pfs&feature=endscreen