Magazin > Film & Glasba & TV
77 ogledov

Anžetov ljubezenski trikotnik

helena Planet TV
Ljubezen. Anže nam je zaupal, da se je ogrel za Heleno. Ta pravi, da je spet z Barbaro ...

anže | Avtor: Planet TV Planet TV
V četrtkovi oddaji Zmenek na slepo je Slovenija spoznala Anžeta in Barbaro, ki sta bila drug drugemu tako všeč, da sta se na koncu dobila na balkonu in sklenila, da se bosta na zmenku dobila tudi po oddaji.

Iz tega zmenka se ni razvilo nič. Barbara nam je povedala, da se značajsko nista ujela in da ostajata prijatelja. Simpatični Anže pa nam je zaupal, da je z njim na valentinovo stik navezala Helena, ki se je v šovu "zaobljubila" Dejanu. Tudi njej bo dal na zmenku možnost, da osvoji njegovo srce.

"Anže je malce zmeden"

Po njunem prvem zmenku smo poklicali Heleno. Izdala nam je, da je bil Anže tisti, ki je prvi navezal stik, in da sta bila le na prijateljski kavi. "Vse je bilo bolj na prijateljski ravni. Mislim, da je spet z Barbi. V to se ne bom vmešavala," je povedala Helena in dodala, da je Anže malce "zmeden" in da ne ve, kaj hoče in kako bi k dekletu pristopil.

Po komentar o Anžetovem zmenku s Heleno smo se obrnili tudi na Barbaro. "O tem nič ne vem, ampak mi je vseeno. Naj bosta skupaj, saj jaz do njega ne čutim nič ljubezenskega, zgolj prijateljstvo. Če se bo med njima kaj razvilo, jima želim vse najboljše," nam je na vprašanje, kako gleda na Anžetovo novo simpatijo, odgovorila Barbara.

Komentarjev 2
  • brkonja 17:42 24.februar 2014.

    drgač to sploh ni res in nej pišejo kar jim poželi srce jz vem da kolega ni tak in da žurnal piše veliko neresnice da ljudem zagreni življenje :)

  • c1305166 10:53 24.februar 2014.

    Ha ha, tip govori, da je z obema, oni dve pa nič ne vesta o tem :)