Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

April hotela odstopiti od Eme

April ni všeč, da bo žirija sproti ocenjevala in komentirala vsako pesem. (Foto: Žurnal24 main
April, ki se bo na Emi potegovala za zmago s pesmijo Ladadidej, je resno premišljevala o tem, da bi od izbora odstopila. Pesem je celo hotela poslati na radijske postaje, da bi jo zaradi tega izločili.

"Ko so nam predstavili koncept letošnje Eme, smo povabilo z veseljem sprejeli. Odločili smo se, da bomo naslednji hit, ki smo ga imeli namen poslati na trg, predstavili na Emi," nam je začetek zgodbe pojasnil Raay, ki skrbi za kariero pevke April.

 

Odločitev, da bi se April predstavila na izboru, o katerem prej ni imela najbolj pozitivnega mnenja, je presenetila tudi njo samo. "Nikoli si ni mislila, da bo kdaj nastopila na Emi, ko pa je slišala novi koncept Eme, je bila tudi sama takoj za."

 

"Raay, ne grem v to"

A prvotno veselje je izginilo takoj, ko je April izvedela, da bo komisija ocenjevala vsako skladbo sproti ter podajala komentarje, kaj in kako bi bilo lahko drugače, nato pa izbrala dve, za kateri bodo potem glasovali gledalci. "Meni je to v redu in logično. Verjamem, da bodo iskali nekaj, kar bo uspešno na Eurosongu," je dejal Raay. April pa je prekipelo. "Raay, jaz se tega ne grem. Nisi mi rekel, da gremo na Slovenija ima talent. Če bi hotela, da me nekdo ocenjuje kot na šovu talentov in nas komentira kot začetnike, bi se na avdicijo prijavila lani! Sorry, ne grem v to," je zapisala v elektronskem sporočilu.

 

Raay in April | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Raay je potreboval kar nekaj časa, da jo je pomiril in preprečil neumnost, ki se ji je podila po glavi. "Bila je na tem, da bi pesem poslala na radijske postaje in da bi jo na ta način diskvalificirali," nam je pojasnil in dodal: "April je zelo hitrih reakcij, a k sreči so se strasti pomirile. Spravil sem jo na realna tla, da je pomemben hit, ki ga ustvarimo, in ne uvrstitev. Kaj naj rečem, April je trmasta in ve, kaj hoče, sploh ker verjame, da bi lahko pripela deseterico finala na Eurosongu."

April se je torej le pomirila in odločila, da bo pesem Ladadidej do 27. februarja zadržala zase.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.