Magazin > Film & Glasba & TV
83 ogledov

April in Nika pokazali svojega prvega

April Nika Zorjan
1/17
Anže Petkovšek
Pevki April in Nika Zorjan, ki sta že dobro zajahali radijske valove, sta včeraj predstavili videospota za svoji uspešnici, My FB Song in Čas za nas.

April in Nika Zorjan sta nas s skladbama My FB Song in Čas za nas osvojili že na radiu, zdaj pa sta njuna hita dobila še vizualno podobo. Premierno sta ju predstavili včeraj, pred izbrano množico prijateljev in kolegov iz sveta glasbe. "Videospot se mi zdi ful hud! Pred premiero sem ga pogledala že ene petdesetkrat, priznam, ful mi je hud. Je vse, kar sem hotela za svoj prvi videospot," je o svojem prvem videu povedala April, ki je že pripravljena na očitke, da njen videospot spominja na Lady Gaga. "Pa koga briga za te očitke. Važn, da je videospot hud."

Nad svojim izdelkom je več kot navdušena tudi Nika, tekmovalka Misije Evrovizije. "Meni je videospot tako všeč, poln je spominov na Misijo Evrovizijo, spomnim se veh občutkov o Misiji ... Obožujem ta video. Je res optimističen in vesel, zame osebno pa še posebej ganljiv." Nika, ki so jo prišli podpret prijatelji iz Murske Sobote, dvojčici Prusnik in tudi zmagovalka Misije Eva Boto, še vedno ne more verjeti, kaj se ji dogaja. "Čuden občutek je, ko se kar naenkrat slišiš po radiu. Sicer sem že prej imela dve pesmi, ki pa se nista vrteli, zdaj pa sem končno spoznala, kakšen je ta občutek, ko se slišiš na radiu. Sprva mi je bilo malo smešno, zdaj sem pa že navajena. To sem si vedno želela, živim svoje sanje," nam je zaupala Nika. Utrinke s predstavitve videospotov si lahko ogledate zgoraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.