Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

April kopira Cheryl Cole?

April
1/2
Aleša Velikonja in Aljoša Kravanaj
Novi spot pevke April za pesem It's Summetime zelo spominja na spot Call My Name pevke Cheryl Cole.

Kar nekaj elementov novega spota pevke April spominja na spot Cheryl Cole za pesem Call My Name. Tako April kot Cheryl sta v prvem kadru posneti v hrbet med hojo. Cheryl se sprehaja po predoru in se naslanja na steno, April se sprehaja po nekem podhodu in se naslanja na steno. Več podobnosti si lahko ogledate zgoraj v pripetih videospotih.

Spot je režiral in zmontiral Nik Karo, ki nam je na vprašanje, kdo je imel idejo za spot, odgovoril: "Ideja je bila moja. Po nikomer se nisem zgledoval." Na pripombo, da zelo spominja na video Colove, pa je izjavil: "Sem videl, ja. Ne bi komentiral." Spot britanske zvezdnice je videl enkrat, trdi Karo, in dodaja: "Nisem vedel, da bo izpadlo tako. Nisem delal po njem."

"Ne poznam tega spota. Vi se kar razpišite. Reklama je dobra tudi, če je slaba," pa je bil komentar Raaya, ki je Aprilin menedžer.

Kaj pravite? Kopiranje ali naključje?

Komentarjev 3
  • xylotto 21:18 22.julij 2012.

    Kopira se še marsikoga drugega.. glasba v originalu je Basto - Again & Again :)

  • girl36 21:49 16.julij 2012.

    Članek je ok, komad obupen, Raay pa retardiran. Fajn izjava, res. Delaj muziko še naprej. Pardon, delaj SLABO muziko še naprej. Saj ni panike, reklama je reklama. Očitno pri njem kvaliteta RES ni na prvem mestu. Mene bi bilo sram ...prikaži več kaj takega rečt ...

  • simon88 11:51 11.julij 2012.

    Hahah, ja to pa ima Cheryl res edina patentirano, da se jo lahko posname v hrbet in da se lahko naslobi na zid. Res, ravno Cheryl je bila prva, ki so jo kdajkoli posneli v hrbet in v predoru. Men ...prikaži večn je dobr komad ampak članek je pa beden