Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Arnold v vlogi nacističnega vojaka

Prireditev si je ogledalo tudi nekaj slavnih američanov, med njimi Arnold Schwar Žurnal24 main
Nekdanji Terminator Arnold Schwarzenegger se vrača na filmska platna. Ali bo njegova naslednja velika vloga nacistični vojak v filmu, posnetem po resnični zgodbi?

Zagotovo se še spomnite slavnega Terminatorjevega izreka Arnolda Schwarzeneggerja: "Vrnil se bom!" No, nekdanji kalifornijski guverner se očitno res vrača. Za avstrijski Krone je spregovoril o svojih morebitnih igralskih vlogah: "Trenutno berem tri scenarije. Predvsem eden, o katerem sem razmišljal, še preden sem postal guverner, me je očaral," je povedal. "V njem bi igral starejšega vojaka, ki ob koncu vojne dobi ukaz, naj ubije skupino otrok. Vendar tega ne stori in jih spravi na varno ter pri tem tvega svoje življenje. Ta scenarij temelji na resnični zgodbi." S trilerjem o drugi svetovni vojni With Wings As Eagles ga sicer povezujejo že dlje časa in kaže, da bo to morda njegova prva velika vloga.

O svoji nadaljnji igralski karieri pa je še dodal: "V prihodnje bom moral vloge prilagoditi svojim letom," je povedal. "Pretirano pretepanje ali streljanje ni več mogoče. Želim nastopiti kot igralec in verjamem, da mi lahko ta izziv uspe. Sem kot spužva, ki vsrka vse znanje, in sem se vedno pripravljen učiti novih stvari."

Zdaj se je očitno odločil, kaj bo počel v prihodnosti. Še oktobra je namreč na Twitterju zapisal: "Ali bom imel potrpljenje sedeti na snemanju in snemati film tri ali šest mesecev, vse te stvari? Ne vem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.