Magazin > Film & Glasba & TV
0 ogledov

Assange na Simpsonovih

Simpsonovi Promo
Simpsonovi. V 500. oddaji bo najpopularnejša animirana družina v Ameriki gostila Juliana Assangea.

Priljubljena animirana nanizanka Simpsonovi bo 19. februarja praznovala občudovanja vreden mejnik – 500. epizodo, ki jo bo ovekovečila s posebnim gostom Julianom Assangeem.

Ustanovitelj WikiLeaksa, ki je trenutno v hišnem priporu v Veliki Britaniji, je svojo vlogo odigral oziroma posnel na skriti lokaciji, kamor ga je poklical izvršni producent serije Al Jean, ki poudarja, da se Assangeeva vloga ne bo ukvarjala z njegovimi zakonskimi težavami, ampak bo satirična. Avstralski novinar in aktivist se bo v nanizanki pojavil kot novi sosed Simpsonovih, ki nanj naletijo, potem ko se na begu pred izobčenjem prebivalcev Springfielda zatečejo v gozd. Kot je obljubil Jean, Assange ne bo edini zvezdnik, ki bo gostoval v 500. epizodi 23. sezone, v kateri so se doslej pojavili že Kiefer Sutherland, Andy Garcia, Jeremy Irons, Jane Lynch in Michael Cera, kateri bodo, pa bo znano kmalu.

Najdlje na televiziji
Serija Simpsonovi, ki je bila med drugim nagrajena s 27 primetime emmyji, revija Time pa jo je leta 1999 proglasila za najboljšo televizijsko serijo stoletja, je na spored TV mreže Fox prišla že leta 1989, ustvaril pa jo je Matt Groening, ki je pozneje zakrivil tudi animirano nanizanko Futurama.

Simpsonovi so v 23 letih postali najdaljša komična serija, najdaljša animirana oddaja in serija z najdaljšim stažem v najbolj gledanem televizijskem terminu, leta 2007 pa je nanizanka dobila tudi svojo celovečerno različico, ki je na velika platna prišla leta 2007 in zaslužila več kot 527 milijonov dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.