Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Atomik Harmonik spet zapustili obe dekleti

Atomik Harmonik Mediaspeed.net
Narodno-zabavna skupina Atomik Harmonik je spet ostala brez najlepšega dela. Tokrat sta skupino spet zapustili obe dekleti, ki sta bili del Atomikov komaj deset mesecev.

Dekleti sta skupino zapustili iz zdravstvenih razlogov, saj je Vesna noseča, Petri pa nagaja zdravje. Celo tako, da ne more več nastopati. "Leta žal nismo zaključili tako, kot smo ga hoteli. Ena punca ima resne zdravstvene težave, druga pa je noseča," nam je pojasnil vodja skupine, Jani Pavec.

Glasbenik obžaluje, da sta skupino zapustili še dve članici, a ostaja optimističen in je zanju že našel zamenjavi. Plavolasi, seveda. "Glede na to, da se gibljem v glasbenih krogih, sem točno vedel, katero povabiti v skupino. Tokrat sem poklical punci, ki ju poznam že dlje časa." Janiju in Dejanu Vunjaku, sinu pokojnega pevca Brendija, sta se tako pridružili Mateja in Saša, ki sta Atomičarki že dober mesec. "Z novo zasedbo nastopamo že od konca septembra, saj je do spremembe prišlo skoraj čez noč," je pojasnil Jani.

Ob vsem tem pa nismo mogli mimo vprašanja, zakaj toliko menjav. Zakaj sploh še vztrajajo? Jani pravi, da zaradi oboževalcev. "Pred sedmimi leti smo glasbeno sceno obrnili na glavo, zaradi nas je harmonika inštrument številka ena, in zdaj ni nič drugače, mi koncertiramo naprej. Dobro nam gre."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.