Magazin > Film & Glasba & TV
271 ogledov

Auerja zamenjala Časova

scena 18.01.11. katarina cas, aritmija foto:rtv slo Žurnal24 main
Stojan Auer se ne vrača na TV Slovenija in ne bo vodil silvestrskega programa, kot se je pisalo pred nekaj dnevi.

Novo leto bosta gledalcem voščila voditeljica Aritmije in trenutno najuspešnejša slovenska igralka v tujini Katarina Čas ter voditelj televizijskih poročil in novinar Seku M. Conde. Od imen hrvaških in srbskih glasbenikov, ki naj bi na nacionalki nastopila zadnjo noč v letu in so se pojavljala v zadnjih dneh (Bajaga, Neda Ukraden, Plavi orkestar), je ostala le Severina, dodanih pa je bilo kup domačih imen, kot so Leeloojamais, Neisha, Adi Smolar, Nuša Derenda in Andrej Šifrer.

Nepodpisano pismo Suguja

"Upam, da bodo nad izborom glasbe presenečeni tudi v Slovenski uniji glasbenih ustvarjalcev (Sugu), glede na njihovo pismo, ki si ga nihče ni upal podpisati z imenom in priimkom, čeprav je bilo naslovljeno na konkretne ljudi," se je na očitke javnega pisma, ki je zaokrožilo prejšnji teden, odzval vršilec dolžnosti odgovornega urednika razvedrilnega programa Petar Radović. Med izborom nastopajočih sicer ni nobenega vidnejšega člana Suguja, ki velja za nekakšno neuradno podaljšano roko vodstva Sazasa, njegovi ustanovni člani pa so med drugimi Matjaž Zupan, Zoran Predin, Gal Gjurin, Matjaž Vlašič, Patrik Greblo, Peter Lovšin in Jože Potrebuješ.

Stari in mladi komiki

Iz tujine bosta poleg že omenjenih nastopajočih gostovala italijanski duo Tacabro in romunska pevka Inna.

V osrednji silvestrski oddaji, ki se bo 31. decembra začela ob 22. uri, bodo nastopili tudi aktualni stand up komiki Tin Vodopivec, Perica Jerković, Jernej Celec in Aleš Novak, za humor pa bodo poskrbeli še stari maček Janez Hočevar - Rifle, ki ga te dni lahko spremljamo v monokomediji Star fotr, vsestranski Jure Godler in letošnji Ježkov nagrajenec Tilen Artač.

Komentarjev 5
  • sintesi 18:31 19.december 2012.

    u redu to s katarino, kar se pa tiče glasbe.....kdo pa je to Matjaž Zupan, a ni ta skakal včasih.....hm kar se mene tiče bi ustavil čas in raje prisluhnil savi, k tiho teče, pa tudi muzika na struju mi ...prikaži več gre bolj v uho kot dva svinčnika v nos........

  • dostvasmam 14:59 18.december 2012.

    Go Keti :)

  • mp 12:03 18.december 2012.

    Katarina je super punca..