Magazin > Film & Glasba & TV
61 ogledov

Avdić odhaja na Pop TV

denis avdić POP-TV-2
Na Pop TV konec marca prihaja zvezdniški šov Znan obraz ima svoj glas.

Ista skupina znanih tekmovalcev bo vsako nedeljo prevzela nove identitete glasbenih ikon, tako tujih kot domačih. Kostumografi, maskerji, koreografi, učitelji igre in petja ter številni drugi strokovnjaki bodo vsak teden skupaj s tekmovalci poskrbeli, da bo finalni nedeljski nastop vrhunski. Ocenjevali jih bodo strokovna žirija in gledalci, ki bodo priča popolni preobrazbi – petje, mimika, gibi in vizualna podoba tekmovalcev se bodo morali čim bolj približati izbranemu pevcu. V oddaji ne bo izpadanj, ampak bo vsako nedeljo potekal sistem točkovanja, ki bo na koncu določil zmagovalca, njegova nagrada pa bo šla v dobrodelne namene.

Oddajo bo vodil Denis Avdić, ki je o svojem novem izzivu povedal: "Več je smeha, bolje je. Gre za šov, ki je pisan na moj značaj. Jaz se bom zabaval in upam, da se bodo tudi gledalci. Dobrodelnost, format, energija oddaje ... Rečem lahko samo še, da komaj čakam.''

Komentarjev 2
  • pipi77 00:53 18.februar 2014.

    ma niti za na radio ni kaj šele za na televizijo.... njegove fore so primitivne ... in kdar koli sem pomotoma dal na radio1 če se je on oglasil sem takoj premaknil ker enostavno tak tipni za na radio!!!

  • Jaka.marinsek 15:01 17.februar 2014.

    ah ne no... Avdić dej rajš ostan na radiu, k pred kamero ti nekak ne gre.