Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Badrićevo krivijo za neuspeh na Eurosongu

Nina Badrić Andres Putting (EBU)
Bitko med Badrićevo in hrvaško radiotelevizijo so sprožile obtožbe, da je bila za njen neuspeh na letošnji Evrovoziji kriva njena operacija glasilk.

Potem ko se letošnji hrvaški predstavnici Nini Badrić na drugem polfinalnem večeru izbora za pesem Evrovizije, podobno kot naši predstavnici Evi Boto, ni uspelo uvrstiti v finale, sta pevka in hrvaška radiotelevizija v precej slabih odnosih. Na hrvaški televiziji jo namreč krivijo za ta neuspeh, na katerega je po njihovem mnenju vplivala odpoved koncertov po Evropi pred evrovizijskim nastopom zaradi pevkine operacije glasilk. "Prav gotovo bi dobili več telefonskih glasov in tri točke za vstop v finale, če Nina ne bi odpovedala gostovanja v Makedoniji, Bolgariji, Sloveniji, na Nizozemskem in na Malti," je pred dnevi izjavila odgovorna urednica zabavnega programa Elizabeth Homsi.

To pa je nadvse razburilo Badrićevo, ki je sicer res odpovedala nekaj nastopov, napovedanih ravno v času njenega okrevanja po operaciji, ko ni smela peti. Zato je prepričana, da je ne bi smel nihče kriviti za nekaj, kar ni bilo v njeni moči. "Lahko je biti general po bitki, vendar sem naredila vse, da bi v Bakuju pustila čim boljši vtis," je odgovorila na obtožbe. "Gostovanja nimajo povezave z uvrstitvijo na Evroviziji. Željko Joksimović ni nastopil nikjer, pa je bil tretji," opozarja Nina in se ob tem sprašuje, ali je hrvaška televizija opravila svoj del odgovornosti.

Na srečo pa se lahko Badrićeva tolaži s čestitkami kolegov, kar ji po njenih besedah tudi največ pomeni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.