Magazin > Film & Glasba & TV
54 ogledov

Bar: Inšpektorica nezadovoljna

bar Planet TV
V resničnostnem šovu Bar se ukvarjajo le še s taktiziranjem, na čistočo pa so vsi pozabili.

Bar v Nebotičniku je obiskala inšpektorica v belih rokavičkah, ki je preverila čistočo lokala. Nad videnim ni bila prav nič navdušena ...

"Glede nato, da smo imeti triurno izobraževanje o HASAP sistemu, kjer je bil velik poudarek na čistoči, moram povedati, da izpita niso naredili. Kljub temu, da so takrat dobili diplome, to ne pomeni, da so znanje začeli v praksi izvajati. Nivo, ki smo ga postavili na seminarju, ni dosežen,“ je po pregledu šanka, skladišča in sanitarnih prostorov povedala.

Črt ima za porazno stanje v lokalu razlago: "Standard v lokalu je padel, ker vsak teden iz šova nekdo izpade. Mi smo neko kulturo, neki nivo obnašanja dosegli in se je poznalo. En mesec je bilo prav lepo.“ Ivona pa je drugačnega mnenja: "Vsi smo krivi, ker se nam pol k**** ne da.“

Kakor koli že, Ivona, ki je ta teden vodja, je takoj zbudila vse tekmovalce in jim naročila, naj se takoj zglasijo v baru in se lotijo čiščenja. 

Komentarjev 4
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 19:44 21.maj 2015.

    Ivona pa je drugačnega mnenja: "Vsi smo krivi, ker se nam pol k**** ne da.“Edina k je direkt povedala tko k je. Vsi ostali pa mutijo.

  • Avatar mike1968
    mike1968 19:41 21.maj 2015.

    fajn kazen in zapret

  • patron 18:43 21.maj 2015.

    kriv tudi Denis, ker dopušča to nesnago.....