Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Bar: Suzanina mama glasovala za Črta

črt, mama Planet TV
Mama barovke Suzane je Črtu pokazala, da je zanj poslala dva glasova. Ivona: "To je črna magija."

Evforija finalistov Bara, Ivone in Črta, je veliko. Po koncu nedeljskega glasovanja pa je bilo lepo vidno, da so si tekmovalci, četudi so med njimi vladale napetosti, sposobni še vedno pogledati v oči in se lepo posloviti drug od drugega. Tako sta se v slovo objela tudi Črt in Suzana. Primorca je Suzina mama celo povabila v Prekmurje in mu pokazala, da je med glasovanjem tudi zanj poslala dva glasova.

To je Črt povedal Ivoni, ki je za to takoj našla razlago. "To je črna magija. 100-odstotno. To so ene mučke,“ je izjavila 20-letnica, ki je bila nad Suzanino mama in mamino prijateljico Uršo razočarana, saj sta se menda pred njo pogovarjali o tem, koliko glasov je vsaka poslala za Suzano in da sta prepričani, da bo premagala Črta.

Primorec se je sicer v nedeljo z Uršo na hitro sporekel, ker mu je očitala, da je Suzi blatil pred njenimi prijateljicami. Črt ji je razburjeno razložil, da temu ni tako in da je Suzani povedal, o čem so se pogovarjali in priznal, da je obiskovalkam omenil le, da lepotička ne ve, kaj je "lojtra", ker se mu je to zdelo smešno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.