Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

Barovci Ivono nategnili do solz

ivona emi bar Facebook, Planet TV
Ivona je na svojem Facebook profilu napisala, da se vsem svojim Barovcem zahvaljuje za solze ob novici, da Emi zapušča Bar. Očitno je šlo za zgodnjo prvoaprilsko šalo.

Najmlajša Barovka Ivona, ki je v Emiju našla svojega zaveznika, je na Facebooku napisala: "Hvala vsem Barovcem za moje in Vitine solze in za 'sikirancijo', ker ste nas nategnili, da gre Emi ven...“

sanja joel emi bar | Avtor: Facebook Facebook

Ivona v je v zadnjih nekaj dnevih povedala, da se najbolje razume z Vito in Emijem, poleg tega pa smo lahko v oddaji videli, da je le njima pokazala svojo šibko stran, ko se je zjokala v kadilnici. Očitno se je 20-letnica zelo navezala na prijatelja, saj je ob praktični šali, da Emi zapušča Bar, odzvala zelo burno. V kadilnici se je objokana pogovarjala z njim in se ob tem spraševala, zakaj je do tega prišlo.

Očitno so se Sanja, Joel in Emi dogovorili, da si privoščijo Vito in Ivono, saj so po opravljeni misiji na Facebooku objavili sliko in ob njej napisali: „Apriiiil! Malo je bilo kruto, a vse z namenom...“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.