Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

Barovec Emi zaveznici Viti obrnil hrbet

emi, vita, kaja Planet TV
Emi bolj verjame Kaji, ki Vito obtožuje kraje, kot pa Viti, ki je v šovu Bar veljala za njegovo veliko zaveznico.

Denis, ki je zaradi govoric besen kot ris, saj je zanje izvedel prek medijev, je v Bar poklical Kajo, ki barovko Vito obtožuje kraje, da bi dekleti soočil.

Kaj je Kaja povedala za Žurnal24 in kaj na to pravi Vita, lahko preberete TUKAJ.

Kaja je še pred sestankom z Vito Denisu pokazala SMS sporočila in tudi sporočila na Facebooku, v katerih naj bi Vita priznala, da je Kaji in njeni mami ukradla denar. Denis je zato izjavil, da zaradi dokazov bolj verjame Kaji kot Viti, ki je tudi včeraj zatrjevala, da teh sporočil ni napisala in da bo zadevi prišla do dna, saj verjame, da gre za vdor v njen telefon in Facebook profil.

Kajo je prišel pozdraviti tudi Emi, ki je od nje spet izvedel informacijo, ki ga je prizadela. Kaja trdi, da je Vita izjavila, da ji Emijevo taktiziranje ni všeč, ga pa kljub temu podpira, ker bo od njega imela koristi. Ko je k njima prisedla Vita, ji je Emi zato v obraz povedal, da verjame Kaji. "Če bi lagala, ne bi prišla sem,“ je povedal.

Vita je bila vidno prizadeta, zato se od njega ni poslovila, ko je zapustila bar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.