Magazin > Film & Glasba & TV
64 ogledov

Bastjan Kepic: Normalno je, da ljudje pljuvajo

kepic Marko Vavpotič.
Voditelj Bara Bastjan Kepic pravi, da bi bilo čudno, če se za dobrim konjem ne bi dvigoval prah, in dodaja, da se tudi njega dotakne kakšna kritika, saj je samo človek.

Kako je bilo po desetih letih spet nastopiti pred kamerami?
V bistvu jih je bilo devet. Nisem se vrnil, vmes sem bil na radiu in tudi na televiziji, delal sem sicer na konkurenčni televiziji, pa tudi na Planet TV sem delal Misija je mogoče, ampak sem bil v ozadju. Nikoli nisem zapustil televizije, radia, medijev na splošno. Nisem prišel pred kamero, ker sem imel veliko drugega dela. Delal sem fakulteto, delal v tujini, tako da je bila ena služba dovolj. Sprejel sem dve, ena se je zdaj iztekla, to je Bar, drugi pa se bom lahko zdaj bolj posvetil.

Če bo še ena sezona Bara, se boste vrnili?
Ali ne bi šli najprej na dopust? Dajmo se nadihati in spiti kakšnega s prijatelji, dobiti nazaj en delček svojega življenja. Potem je pa odvisno, kaj in kdo, katera ekipa in kaj ti ponudijo. Sicer pa ja, zakaj pa ne. Vsak voditelj bo rekel, da je to naš adrenalin, naša droga, brez tega ne moremo živeti. To imaš vedno rad. To je kot nek majhen otrok, kot majhen kuža. V tem uživaš. Pride do tebe in v tem uživaš. Tukaj ne gre samo za denar, za prepoznavnost. Tisti, ki tako misli, se sploh ne gre medijev, kot bi se moral iti. To je drug svet, to je drugo življenje, uživam!

Kako ste zadovoljni z zmagovalcem? Kdo je bil vaš favorit?
Roko na srce, to me vsi sprašujejo že celo sezono in vse prejšnje sezone. Nimam favorita, lahko vprašate tudi moje starše, mojo punco, mojega psa ... Meni je pomembno, da vsi, ki se prijavijo, od tega odnesejo čim več. Konec koncev moraš biti res pogumen, da se prijaviš in se odrečeš svoji svobodi. Na koncu odloči občinstvo. Zaslužil si je Črt, zaslužila si je Ivona, mogoče si je zaslužil še kakšen drug. Če je občinstvo tako odločilo, tako mora biti.

Na vas so po družbenih omrežjih letele razne kritike. Ste jih spremljali? Si jih vzamete k srcu? Kako jih komentirate?
Bilo je veliko kritik, bilo je veliko pohval. Čudno bi bilo, če se za dobrim konjem ne bi prah dvigal. Podatki gledanosti so pokazali svoje. Normalno, včasih so nas opravljali po 'kofetkih', danes lahko vsak pove svoje mnenje na družbenem omrežju. Ponavadi se veliko ljudi skriva za svojim pravim obrazom. Prav je tako, treba je pokritizirati, saj se iz tega lahko kaj naučiš. Ne bom nič rekel, tudi jaz sem samo človek, kakšna stvar me prizadene, ampak tako pač je. Če si v šovu, ki je zelo gledan, je povsem normalno, da ljudje pljuvajo. Če bi samo hvalili, ne bi nihče gledal.

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 08:31 17.junij 2015.

    Madonca, a se res že končuje resničnostni šov BAR?ssNo dan pred finalom sem se odločil, da napišem še svoj zadnji BAROVSKI KOMENTAR. Niti nisem imel namena, da .........NADALJEVANJE NA :http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/130920/bar-zakljucek