Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Batman se bo boril proti Supermanu

batman superman Reševalni pas/Twitter
Režiser Zack Snyder je z napovedjo, da bo posnel film, v katerem se bo Batman boril proti Supermanu, presenetil obiskovalce Comic Cona.

Na konvenciji Comic Con, ki potekala v San Diegu, je režiser Zack Snyder vsem prisotnim vzel sapo. Napovedal je namreč film, v katerem bosta nastopila tako Superman kot Batman.

Film naj bi bil nadaljevanje njegovega letošnjega hita Jekleni mož, v kinematografe pa naj bi prišel leta 2015. Henry Cavill je že obljubil, da si bo zopet nadel kostum Supermana, kdo bo smel smukniti v kostum Batmana, pa še ni znano. Zadnji Batman Christian Bale je namreč leta 2011 povedal, da Batmana ne bo več igral. Vlogo Lois Lane bodo spet zaupali Amy Adams, sodelovanje pa sta obljubila tudi Lawrence Fishburne in Diane Lane.

Da bo film zagotovo do roba napolnil blagajne, priča tudi zasedba za kamero. Pri filmu bo namreč sodeloval tudi producent, režiser in scenarist filma Vzpon Viteza teme Christopher Nolan.

Več o projektu še ni znanega, je pa Snyder že razkril logo filma, ki ga oboževalci že objavljajo na družabnih omrežjih.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.