Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

Beatles v češki maniri

The Beatles Revival Žurnal24 main
The Beatles Revival. Jutri ob 21. uri bo v Cvetličarni nostalgično.

Praška četverica glasbenikov se obleče, kot so se oblačili John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr in George Harrison v svojem pridnem obdobju, preden so razširili glasbeni repertoar prek meja (nesrečne) ljubezni, in živahno odpoje skladbe, kot sta She Loves You in Can't Buy Me love.

 

Potem pa se člani zasedbe še vsaj dvakrat preoblečejo, da bi doživeto interpretirali še kopico drugih skladb legendarnih britanskih hroščev, "večjih od Jezusa", kot so sebe označili sami The Beatles. Najbolj znane komade, kot so Yesterday, Hey Jude, I Want to Hold Your Hand, Let It Be, Lucy in the Sky with Diamonds in Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band boste tako zagotovo slišali.

 

The Beatles Revival | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Pilili so se 14 let

Skupina vživetih imitatorjev je v štirinajstih letih in na več kot dva tisoč koncertih dodobra izpilila odrski nastop, ki vključuje ojačevalnike Vox, kitare Rickenbacker in Epiphone, bas Höfner in set bobnov Ludwig, s čimer se še bolj približajo izvirnemu zvoku.

 

Danes so vstopnice še po ceni 17 evrov, jutri pa boste morali odšteti štiri evre več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.