Magazin > Film & Glasba & TV
1 ogledov

Ben Stiller vnovič na režijskem stolčku

Ben bo režiral svojo prvo dramo. Žurnal24 main
Ameriški igralec in režiser Ben Stiller, ki je nazadnje režiral akcijsko komedijo Tropski vihar, bo spet režiral.

Po poročanju filmske revije Variety bo Ben Stiller prevzel režijo komične drame Help Me Spread Goodness, obenem pa bo tudi producent filma. Zgodba pripoveduje o bankirju v Chicagu, ki nasede internetni finančni prevari. Film bo za Bena pravi izziv, saj bo to drama s komičnimi vložki in ne komedija, ki jih je vajen. 43-letnega igralca tako čaka velik izziv, saj mnogo kritikov že nestrpno pričakuje njegovo novo stvaritev.

Začetek snemanja filma še ni znan, saj Stiller trenutno dela pri še nekaj drugih projektih. Pred kratkim se je, potem ko je od projekta odstopil režiser Steven Spielberg, dogovoril za režijo politične drame The Trial of the Chicago 7, kot igralec pa bo pred kamere stopil v komediji Paula Weitza z naslovom Little Fockers. Ben trenutno v ameriških kinematografih predstavlja film Noč v muzeju 2, ki k nam prihaja konec maja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.