Magazin > Film & Glasba & TV
1761 ogledov

Bepop spet skupaj na odru

bepop Žurnal24 main
Skupina Bepop praznuje 15 let.

Oboževalci skupine Bepop se lahko veselijo. Četverica se namreč vrača na oder, a žal gre le za enkratni dogodek, nam je povedala Ana Praznik. "Revija Nova tako kot mi praznuje 15. obletnico, tako da se združujemo samo ob tej eni priložnosti. Dobivali smo sicer že ogromno ponudb, tokrat pa smo začutili, da bi lahko na ta način v Cirkusu 25. marca praznovali našo obletnico. Da se po dolgem času spet vidimo, se skupaj pozabavamo in da vidimo stare prijatelje,“ je za Žurnal24 povedala Ana.

Kmalu po izidu albuma nepričakovana smrt

Skupina Bepop je nastala s pomočjo šova Popstars, sestavljali pa so jo Tinkara Zorec iz Celja, Alenka Husič iz Ormoža, 23-letni Simon Meglič iz Tržiča, 20-letna Ana Praznik iz Zagorja ob Savi in Nejc Erazem iz Mirne.

Junija 2002 je izšel njihov prvi hit – Ti si moje sonce – drugi singel, Odpelji me, pa smo prvič slišali na izboru za Miss Slovenije septembra tega leta. 16. septembra 2002 je izšel njihov album Bodi zvezda, le štiri dni pozneje pa se je z motorjem smrtno ponesrečil Nejc. Člani skupine se nanj še vedno pogosto spomnejo. "Zagotovo bo brez njega nenavadno stopiti na oder. Ko izgubiš prijatelja, je težko,“ je za naš portal še povedala Ana.

Drugi album Zapleši z nami je izšel leta 2003, album Le ti pa 2004. Dočakali smo sicer tudi njihov božični album. Ko je leta 2005 zanosila Tinkara, so razglasili, da bodo naredili pavzo, a se od takrat niso več skupaj pojavili na odru.

Komentarjev 1