Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Beyoncé v spotu v seksi spodnjem perilu

Beyoncé, Youtube
Beyoncé je v videospotu za pesem Best Thing I Never Had pokazala svoje vroče telo v seksi čipkastem spodnjem perilu, nastopila pa je tudi v vlogi neveste.

Beyoncé je posnela nov videospot za pesem Best Thing I Never Had, ki prihaja z njene četrte plošče, poimenovane 4. Videospot prikazuje zgodbo dekleta, ki se pripravlja na poroko, pri tem pa obuja spomine na preteklost. Beyoncé na maturitetnem plesu zaradi drugega dekleta zavrne njena srednješolska ljubezen, kar se pa kasneje izkaže za najboljšo stvar, ki je ni imela. Šla je naprej in našla resnično srečo.

Seksi pevka v videospotu pokaže svoje vroče telo v deviško belem spodnjem perilu. Oblečena le v korzet in podvezice se pripravlja na poroko, kasneje pa se predstavi še kot prelepa nevesta. Pevka in njen mož Jay-Z sta se poročila leta 2008, ampak nista nikoli razkrila nobenih fotografij z njunega velikega dne, zdaj pa si lahko predstavljamo, kakšna nevesta je bila.

S 310 tisoč prodanimi ploščami v prvem tednu je novi album r'n'b zvezdnice zasedel prvo mesto na Billboardovi lestvici najbolj uspešnih plošč leta.

Komentarjev 1
  • Katja Lovšar 15:33 09.julij 2011.

    I Looove Beyonce....omgsh noriii videospot (: