Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Beyoncé velika zmagovalka večera

Taylor je med drugim osvojila tudi glavno nagrado, za najboljši album leta. (Fot Žurnal24 main
Sinoči so v Las Vegasu podelili nagrade Billboard, na katerih sta slavila mlada glasbenika Taylor Swift in Justin Bieber. Za glasbene dosežke pa so se poklonili Beyoncé Knowles.

Taylor Swift je sinoči domov odnesla nagrado za najboljši album leta, za album Speak Now, osvojila pa je tudi nagrado za najboljšega country izvajalca leta. "Preprosto zelo uživam ob tem, kar počnem," je ob prejetju nagrad povedala 21-letna zvezdnica. Slavil je tudi Justin Bieber, ki si je prislužil kipec za "digitalnega" izvajalca leta, najboljšega novega izvajalca in najboljšega izvajalca po izboru oboževalcev.

 

Beyonc%C3%A9 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Poleg Taylor in Justina sta sinoči slavila še Rihanna (najboljša ženska izvajalka in najboljša "radio" izvajalka leta) in Taio Cruz, čigar pesem Dynamite si je na lestvici vročih 100 prislužila prvo mesto. Skupina Lady Antebellum je domov odnesla nagrado za najboljšo pesem (Need You Now), Black Eyed Peas pa so bili razglašeni za najboljšo skupino.

 

Poklon Beyoncé

Vrhunec večera pa je bil posvečen pevki Beyoncé, ki je prejela nagrado Billboard Millennium Award za svoje izjemne dosežke v glasbi. Poklonili so se ji mnogi zvezdniki, med njimi tudi prva dama Michelle Obama, Bono, Barbra Streisand, Stevie Wonder in Lady Gaga. "Beyoncé ustvarja zgodovino, pa nima še niti 30 let," je povedal Stevie Wonder.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.