Magazin > Film & Glasba & TV
10 ogledov

Bi radi nastopili na Mars festivalu?

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Mars festival in MTV pripravljata predizbor, poimenovan Glasba z drugega planeta za mlade glasbene izvajalce, med katerimi bodo izbrali otvoritveno glasbeno zasedbo na Mars festivalu 2011.

Mars Ljubljana Zagreb Trans Europe festival in MTV pripravljata predizbor, poimenovan Glasba z drugega planeta, ki je namenjen vsem mladim glasbenim skupinam oziroma izvajalcem, ki si želijo nastopiti na odru letošnjega Mars festivala in se tako predstaviti čim širšemu občinstvu. Zmagovalec predizbora, ki ga bosta izbrali tako strokovna komisija kot splošna javnost, bo namreč nastopil na urbanem Mars festivalu 26. maja letos na Gospodarskem razstavišču ob boku že znanih nastopajočih zasedb, kot so ljubljanska skupina Rotor, beograjski band Darkwood Dub, splitska šestorka TBF in ameriški DJ Moby.

Predizbor bo potekal na spletni strani MTV-ja in se bo zaključil s predstavitvijo petih najboljših prijavljenih glasbenih skupin oziroma izvajalcev 19. aprila na koncertu  v Kinu Šiška, med katerimi bo izbran zmagovalec predizbora. Desetim izbranim skupinam oziroma izvajalcem, ki se bodo prijavili na predizbor, pa se obeta tudi širša promocija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.