Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Bieber čez 11 dni še v 3D obliki

Justinu Bieberju manjka še eno leto in bo v Sloveniji lahko pil pivo. (Foto: Reu Žurnal24 main
Film o Justinu Bieberju. Nekateri ga obožujejo, drugi sovražijo – od 16. marca bo imel še svoj 3D film.

Kino. V sredo, 16. marca, bo ekskluzivno v kinematografih Planeta Tuš premiera 3D filma o najstniškem pop zvezdniku Justinu Bieberju, ki je v torek dopolnil 17 let, z naslovom Nikoli ne reci nikoli.

Od ulice do superzvezde
Film je resnična zgodba o vzponu od uličnega izvajalca v mestecu Stratford do spletne atrakcije na portalu YouTube, ki ga je izstrelil med svetovne superzvezde, otroške sanje pa so se mu izpolnile, ko je razprodal znamenito newyorško dvorano Madison Square Garden. Čeprav ga obožuje na milijone kričečih najstnic, pa je najbrž prav toliko (če ne morda še več) tistih, ki ga ne marajo. Prav tako kot obstajajo vici o Chucku Norrisu, obstajajo tudi vici o Justinu Bieberju, toda ti se večinoma posmehujejo njegovemu deškemu videzu, zaradi katerega ga v teh šalah večkrat nalašč zamenjajo za dekle.

Bieber je na zadnji podelitvi grammyjev kljub nekaj nominacijam ostal brez zlatega gramofona, na nedeljski zabavi po Oskarjih pa se fotografiranja z njim ni branil niti legendarni frontman skupine Rolling Stones Mick Jagger, kar je med oboževalci rock dedkov na spletu sprožilo val neodobravanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.