Magazin > Film & Glasba & TV
4 ogledov

Bieber prehitel Jacka

Justin navdušuje tudi s filmom. (Foto: IMDb) Žurnal24 main
3D-film Justin Bieber: Nikoli ne reci nikoli je po zaslužku že prekosil film Michaela Jacksona This Is It in postal najuspešnejši koncertni film na ameriškem trgu.

Nedavni Paramountov dokumentarni 3D-film Justin Bieber: Nikoli ne reci nikoli je na ameriškem trgu prehitel film Michaela Jacksona This Is It in postal najuspešnejši koncertni film v Ameriki. Justinov film, ki je izšel na začetku februarja, je do zdaj dosegel 72,2 milijona dolarjev zaslužka v primerjavi z Jackovimi 72,1 milijona dolarji leta 2009.

 

Film Nikoli ne reci nikoli v režiji Johna Chuja pripoveduje zgodbo o vzponu kanadskega pop zvezdnika do slave v zadnjih nekaj letih, v filmu pa so vključeni tudi domači posnetki 17-letnega pevca ter posnetki z njegove turneje My World leta 2010.

 

Vendar pa ga kljub uspehu na domačih tleh na mednarodnem področju čaka še dolga pot do primerjalnega uspeha z Jacksonovim filmom, ki se lahko pohvali z 189,1 milijona dolarjev zaslužka, medtem ko je Nikoli ne reci nikoli do zdaj v blagajne prinesel le 10,8 milijona dolarjev. Kot primerjavo lahko podamo še koncertni film Miley Cyrus Best of Both Worlds, ki je prinesel le pet milijonov zaslužka po svetu, film bratov Jonas The 3D Concert Experience pa še manj, in sicer štiri milijone dolarjev.

 

Film Justina Bieberja Nikoli ne reci nikoli je sicer doživel porast zaslužka konec februarja, ko je Paramount objavil še dodatne zabavne posnetke Director's Fan Cut.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.