Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Bieber se bo uradno upokojil

Justin Bieber FameFlynet
Mladi zvezdnik Justin Bieber se bo kot najstnik upokojil.

Kar se je pred nekaj dnevi samo ugibalo, se je sedaj potrdilo – najstniški idol Justin Bieber si je v le nekaj letih nabral toliko bogastva, da se bo pri devetnajstih letih upokojil. To je najstniški zvezdnik javno naznanil na božični večer na svojem profilu na Twitterju.

Za vse njegove oboževalce, predvsem ženskega spola, to pomeni konec šestletnega potovanja, zagotovo pa si bodo letošnji božič zapomnili prav bo nepričakovani novici.

"Mediji veliko pišejo in govorijo o meni. Izmišljujejo si kup laži in si želijo, da mi spodleti, vendar vas nikoli ne bom zapustil, biti belieber je življenjski stil. Bodite prijazni in ljubeči drug do drugega, oprostite si, tako kot nam je oprostil Bog, vesel Božič, TUKAJ BOM ZA VEDNO," pa je pevec še pripisal na Twitter.

Bieber je izdal štiri albume in šel na dve turneji, prodal je 15 milijonov albumov. Na Twitterju ima skoraj 48 milijonov sledilcev. Lani ga je revija Forbes uvrstila kot tretjo najbolj vplivno osebnost na svetu, njegov zaslužek v zadnjem letu je bil okoli 55 milijonov dolarjev.

Komentarjev 1