Magazin > Film & Glasba & TV
1 ogledov

Bieber z zadnjim spotom ruši rekorde

Justin Bieber, Boyfriend Youtube
Dragi avtomobili in seksi dekleta so očitno delovala. Bieberjev novi spot za pesem Boyfriend je imel v samo enem dnevu kar osem milijonov ogledov.

Justin Bieber je želel v videospotu za pesem Boyfriend pokazati svojo možato stran, kar je očitno zanimalo mnoge. Njegov spot je imel namreč že v prvih 24 urah po objavi na spletnem portalu Youtube kar osem milijonov ogledov, medtem ko si ga je od četrtka, ko je bil objavljen, ogledalo že skoraj 20 milijonov ljudi.

Najstniški idol je v spotu obkrožen z dragimi avtomobili in seksi dekletom Rachel Barnes. "Bila je prekrasna in ni bilo dvoma, da bo nastopila ona," je o izboru za seksi lepotico v spotu povedal kanadski pevec, ki je še dodal: "Malce spominja na Pocahontas." Sicer lepotička, ki je od lani poročena, obožuje Justina in njegovo dekle Seleno Gomez. "Justin in Selena sta tako prikupna in neločljiva, jaz pa sem poročena. Sem belieberka, ne pa njegovo dekle," je pojasnila, o snemanju spota pa še dodala: "Krasno je bilo biti del te norosti, četudi le za eno pesem."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.