Magazin > Film & Glasba & TV
51 ogledov

Big Brother: "Punce se Daliborja bojimo“

dalibor voyo.si
Big Brother. Dalibor se je v svojo nalogo kar malce preveč vživel …

Dalibor se kot lev bori za imuniteto. Če se bo do konca tedna zameril svojim sotekmovalcem, bo varen in, kot kaže, bo uspešen. Dela se je lotil takoj, ko je izbral svojo nalogo. Stopil je iz spovednice in napadel Alenko. "Obnašaj se kot normalna ženska. Nisi za nič sposobna,“ ji je zabrusil, pograbil njen kovček in po stanovanju razmetal njena oblačila. Alenka in ostali tekmovalci so bili več kot šokirani. "Tole z Daliborjem je strašljivo. Obnaša se nenormalno. Zmerja vse preko vsakih meja. Ima morilski pogled. Punce se ga bojimo,“ je Alenka zaupala Big Brotherju.

Dalibor, ki je nase negativno opozoril že prvi dan, se je nato lotil Mirele in ji očital, da je prišla v šov osvajat moške ter se ji zlagal, da jo Tamara za njenim hrbtom obira. Mirela ga je poskušala pomiriti, nato pa je še njej počil film. Začela je jokati, ker se boji, kaj bosta o njej mislila njena otroka. "Grem domov,“ je zagrozila.

Dalibor se na solze sotekmovalk ne ozira. Brani se, da je prišel delat šov. Menite, da je šel predaleč?

 
Komentarjev 3
  • smejka 07:23 03.marec 2016.

    Ti šovi so taka bedarija, da razen parlamenta ni večjega

  • maresem2 17:00 02.marec 2016.

    Vsi tam iz BB ste trčeni do amena, zato molčite in se j.....

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:40 02.marec 2016.

    Ne ni šel predaleč. Konec koncev vsi tekmovalci vedo kaj so podpisal. Če od BB pričakuješ pričakovano potem si pa res neumen.