Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Big Brother: Razkrito, kdo je spal s prijateljičinim očetom

Gregor Facebook, Big Brother Slovenija
Hišo Big Brother je morala sinoči zapustiti Diana. Četudi fantom ni uspelo razkriti skrivnosti deklet in so zato nominirani, se mora ta teden tresti tudi Maša.

Gledalci so odločili, da mora hišo zapustiti Diana. "Da se ljudem odprem, potrebujem več časa. Morda nisem bila dovolj zgovorna. Je bila pa ta izkušnja res super,“ je temnolaska povedala po izselitvi.

Fantje so sicer včeraj ugibali skrivnosti deklet. Ni jim uspelo, zato bodo ta teden nominirani. A tudi Maša se mora bati za obstoj v hiši, saj je kazensko nominirana, ker so se dekleta pogovarjala o svojih skrivnostih. Prejela je največ, kar sedem nominacij, sotekmovalk.

To so skrivnosti tekmovalcev

Najbolj vročo skrivnost je v hišo Big Brother prinesel Gregor, ki je imel intimen odnos z očetom bivše prijateljice. Alenka se je gola fotografirala na ulici Londona, Mirena je ime dobila po pediatrinji, Alma je bila vratarka v nogometni reprezentanci, Tamara vidi mrtvece, Maša je tekmovala v biljardu, Diana se je rodila s šestimi prsti na obeh rokah, Jadranka je delala v proizvodnji avtomobilskih delov, Tugomirjev inteligenčni kvocient je 143, Jasmin pa je plemenite krvi.

Skrivnosti moških lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 1
  • malonaokoli 06:30 12.april 2016.

    in to je dodana vrednost....kakšna sreča da lahko gledam 0b 20 uri oddaje na Avstrijski TV