Magazin > VIP
68 ogledov

Tomaževi oboževalci ogorčeni

Tomaž Jeraj Kanal A
Odzivi na Big Brother. Zmagala je sicer Pia, najbolj goreče oziroma glasne oboževalce pa ima Tomaž. Tako vsaj kažejo komentarji na Facebooku.

Komentatorji na Facebooku so se razživeli že takoj po Tomažem odhodu iz hiše Big Brother. Mnogi so se razburili, da je nenavadno, da je moral pred Ano Mari iz šova, saj je imel na spletni strani Big Brotherja, kjer je potekalo spletno glasovanje, največjo priljubljenost.

Vinko Strgar: "To pa je res svinjarija, da Tomaž zapušča super finale. Pa saj ni res!! Edini poleg Pije si je zaslužil super finale. BB,, ZELO VELIKA MUČKA, ,ČE ZMAGA GUČALO BO TO NAJVEČJA PREVARA V BB....????????”

Andrejka Nejka: "Katastrofa, itak da je vse zrežirano in zmenjeno naprej, edini si je Tomaž zaslužil zmago ne pa kronik od dvospolnika in antipatično gučalo. Zakaj nikoli ne vidimo glasov, ker je sama nategancija vse skupaj, dvomim da tudi na unih kovertih sploh kej piše,fuj fuj,poraz."

Matej Bobnar: "40 dni nazaj mi je nekdo rekel, šov je zrežiran zmagala bo Pija kao tut zarad zakona k je biu sprejet o posvojitvah pa to kao da dokažejo svoje! Sramota sramota, naj dokažejo glasovanja če si upajo."

Dada Perič: "Sramota, da je Tomaž odletel samo zato ker je bil neposreden in ni obešal na veliki zvon svojih VREDNOT. Itak ne verjamem da je folk glasoval,ker res ne vem kdo podpira AM, ki je potuhnjeno delala zdrahe in se križala le pred nominacijami. Jaka vernica, ni kej."

Blair M Anderson: "To je pa res totalna mučka! Niti malo ne vrjamem, da je Ana Mari imela več glasov, kot Tomaž. Prav neverjetno res. Ana Mari je bila že zdavnaj na robu izpada in močno dvomim, da si je v zadnjem tednu nabrala toliko glasov. Sramota res, ni čudno da je naša država v takem ku***."

Saša Selšek: "Sramota. Po grafu skozi cel bb na samem vrhu. To bi se moralo upoštevat .. Ne pa glasovi ki jih moramo plačat...Ljudje nimajo vsi denarja za to. Tomaž je pravi zmagovalec."

Dejan Veselko: "Bravo BB... Upam da boste objavli rezultate glasovanja in da bodo operateriji telfonije razkrili koliko je bilo glasov...To pa je sedaj burleska...Očitno je zmagovalec naprej že znan in bil določen."

Helena Enca Škoda: "Sem razočarana, nisem pa presenečena. Glede na to, da se je toliko govorilo o ženski zmagovalki, je bilo pričakovati. Odločili so se, da bo pač zmagala ženska. Tomaž je zame zmagovalec, ne glede na vse in sem vesela, da sem zanj navijala."

Seveda pa je bilo tudi veliko takih, ki so Pii privoščili zmago.

Irena Doneva-Arsova: "Čestitke Pia, naj te ta nagrada osreči v življenju. Vsi ki se obremenjujete z njenim spolom pa je vas problem !!!”

Andreja Kosak: "Bravo Pia in bravo SLOVENIJA sprejela si drugačnost. Pia tebi pa vse naj naj v življenju... Aja bejži stran od Tine in njej podobnih ( hinavci)... Še enkrat bravo."

Julijana Kranjc: "Tooooooo!!!! Bravoooooo, čudovita dušica.... končno da zmaga nekdo ki si to res zasluži.... Zelo sem vesela...kot da bi jaz zmagala."

Nedina Torić: "Toliko sovraštva zaradi njene zmage. Toliko nestrpnosti. Pa bi človek rekel da smo Slovenci vsaj malo bolj zreli po pameti kar se drugačnosti in strpnosti do drugačnih tiče.”

Semsudin Lily Salcinovic: "Čestitam piaaaaaa. Svaka čast carica si.zmaga za drugačnost. Želim ti da uspeš v tem cilju in spremeniš spol. Koga sploh briga za kaj boš porabla denar. Glavno je da si zmagovalka. Bila si moj favorit. Čestitammmmmmm.”

Tjaš Tjaša: "Bravo PIA!! Bodi to kar si...Zaslužila si si zmago. Pa naj si še vedno moški na nek način. Mene to ne moti! Sprejemam geje, lezbike, trans in nevem kaj še vse. Bodi kar želiš biti...Samo da si srečen!"

Komentarjev 4
  • colio 16:37 20.junij 2015.

    Ali si je ELVIS (PIA) zaslužil-a to zmago???...v brskalnik vtipkajte xhamster, potem vtipkajte Most Beautiful Amateur Blonde Trannyss...lep ogled vam želim!!

  • matermila 12:04 20.junij 2015.

    Sicer mi je vseeno kdo zmaga v že vnaprej določeni igri,ampak tale tip na sliki nima možnosti niti kar je črnega za nohtom.Un tranny je sicer ono,ampak je petkrat bolj čedno od tipa na fotki,tako da...

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:08 20.junij 2015.

    In kaj sploh so komentirali gornji komentatorji,a se je mar kaj važnega dogajalo v deželi Kranjski????