Magazin > Film & Glasba & TV
89 ogledov

"Bil sem pijan na snemanju Harryja Potterja"

Daniel Radcliffe FameFlynet Pictures
Kljub rosnim 22 letom je imel Daniel Radcliffe že hude težave z alkoholom. Priznal je, da je celo na snemanje filmov o Harryju Potterju prihajal popolnoma pijan.

"Hitro postanem zasvojen. To je bil zame huda težava," je prejšnji teden za britansko revijo Heat Magazine povedal Daniel in dodal, da se je dolgo boril z alkoholom. "Ljudje, ki imajo takšne težave, jih seveda skrivajo. Nočem iti v podrobnosti, lahko rečem le, da sem pil veliko in vsak dan. Oziroma vsako noč."

Mladi igralec, ki se je z alkoholom tako zgodaj srečal predvsem zaradi slave, zatrjuje, da pijače nikoli ni nosil na snemanje filmov o Harryju Potterju, a to še ne pomeni, da na prizorišču ni bil pijan. "Na snemanja sem prihajal zelo opit. Lahko vam pokažem številne prizore, v katerih sem čisto izgubljen, do konca pijan," je bil iskren Daniel, ki je že skoraj dve leti popolnoma trezen. "Od leta 2010 nisem spil niti kapljice alkohola."

Odkrito o svojih težavah

Zvezdnik, ki te dni predstavlja svoj prvi film po Harryju Potterju, The Woman in Black, je o težavah z alkoholom sicer spregovoril že julija lani, a je zamolčal pijanost na snemanju filmov o najslavnejšem čarovniku. "Kar nekaj let sem bil zaljubljen v idejo, da živim življenje slavne osebe, zato sem zapadel v nezdrave navade. A na srečo sem kmalu ugotovil, da to ni zame," je sklenil Daniel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.