Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

"Bila bi vesela, če bi bila zatrapana"

Nina Pušlar
1/10
Boštjan Tacol
Priljubljena pevka Nina Pušlar je na svoj 23. rojstni dan izdala svoj že tretji album, ki nosi naslov Med vrsticami. Nina na njem poje tudi o ljubezni, čeprav je trenutno samska. A pravi, da pogreša zatrapanost.

Nina je včeraj v družbi prijateljev, znancev in novinarjev predstavila svoj tretji album Med vrsticami, ki ga na radijskih valovih že predstavlja z novim singlom Pozdrav z ljubeznijo. Čeprav pesem govori o zaljubljenosti, je sama še vedno samska. "Moram priznati, da bi bila zelo vesela, če bi bila zatrapana, ker je to res lep občutek. Zaenkrat še nisem v tem obdobju, ampak upam, da bo kmalu napočilo," nam je zaupala in dodala, da kljub temu uživa v samskosti. "Trenutno preživljam eno lepo obdobje."

Čeprav Nina ustvarja odlično glasbo, ki ima ogromno oboževalcev, jo mnogi bolj kot o glasbi sprašujejo o ljubezenskem življenju. A to je ne moti, pravi. "Sem pa veliko bolj vesela, če me novinarji sprašujejo o moji glasbi. Čeprav se zavedam, da je včasih bolj zanimivo tisto, kar je v ozadju, sicer pa poskušam tudi skozi besedila sporočati, kaj se dogaja v mojem živeljenju."

Kaj se dogaja v njeni glasbi, pa zelo dobro vesta Jan Plestenjak in Alenka Godec, ki sta Ninina velika oboževalca. "Nina je brez dvoma izvrstna pevka, na stopničko višje pa jo postavlja dejstvo, da izžareva neko posebno toplino. In to ljudje začutimo," je povedala navdušena Alenka. Jan pa ne izključuje možnosti, da bi z Nino v prihodnosti posnela kakšno skupno skladbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.