Magazin > Film & Glasba & TV
10 ogledov

Bill zbolel

Na turneji bodo nastopili v 32 evropskih mestih. @ AFP Žurnal24 main
Ker je pevec skupine Tokio Hotel zbolel, so odpovedali več koncertov.

Spektakel skupine Tokio Hotel v Ljubljani je vedno bližje. V Hali Tivoli tako v sklopu evropske turneje 1000 Hotels, Live in Europe poleg domačega občinstva pričakujejo tudi obisk fanov iz Avstrije, Italije, Madžarske, Hrvaške, Nemčije, Francije in Španije.

V nasprotju s koncertom pevke Pink naj bi bil koncert mladih Nemcev na isti ravni kot drugod po Evropi. Skupina bo zato s seboj pripeljala vso odrsko, osvetljevalno in zvočno opremo. Omenjeno opremo pripelje kar osem vlačilcev, tehnični delavci in skupina pa se pripeljejo v štirih avtobusih.

Zvezdniške kaprice
Kot prave zvezde ima tudi Tokio Hotel svoje kaprice. Temperatura sob za skupino mora biti med 22 in 24 stopinjami Celzija, na voljo morajo imeti 200 brisač za celotno ekipo, v sobi za oddih potrebujejo mizo za namizni tenis in ročni nogomet.

Oboževalcev to ne moti. Veseli so le, da Bill dobro okreva. Pevec je namreč pred kratkim zbolel. Zaradi zatečenih glasilk je moral odpovedati koncerte v Ženevi, Dubaju in Madridu.

Vsem obiskovalcem koncerta priporočamo, da se držite naslednjih navodil. "Navodila obiskovalcem: prepovedan je vnos pločevink, dežnikov, orožja, steklenic, plastenk, laserskih in drugih lučk, petard, videokamer in profesionalnih ter polprofesionalnih fotoaparatov. Mobilni telefoni s fotoaparati in žepni fotoaparati pa so dovoljeni."

Zadnja priložnost
Na našem portalu se končuje nagradna igra . V sredo bomo izžrebali zadnje srečneže, ki si bodo koncert ogledali zastonj. Ne zamudite priložnosti in rešite kviz.

Nagrajenci prejšnjega tedna so: P. Simončič, Ž. Juha, E. Suljič, I. Gorup in V. Doler.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.