Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Billboard: Konec leta Chinese Democracy!

Axl Rose bo izdal težko pričakovani album. Žurnal24 main
Axl Rose novi album Guns N' Roses obljublja že 15 let. Te dni so ze zopet pojavile govorice, da naj bi izšel že konec letošnjega leta.

Ameriška glasbena revija Billboard trdi, da ima zanesljive vire, ki pravijo, da bo Chinese Democracy luč sveta ugledal še letos.

Pevec skupine Axl Rose naj bi po poročanju Billboarda že podpisal ekskluzivno pogodbo z ameriškim podjetjem Best Buy, ki naj bi album Chinese Democracy izdalo že konec letošnjega leta. Gre za prvi studijski album skupine, v kateri je sicer ostal le še njen pevec Axl Rose, po več kot 15 letih – zadnji, Spaghetti Incident, je izšel leta 1993. Trije izmed članov skupine Guns N' Roses (Slash, Duff McKagan in Matt Sorum) so že več let pri skupini Velvet Revolver, preostala dva nekdanja člana, Gilby Clarke in Izzy Stradlin, pa sta odšla na samostojno glasbeno pot.

Chinese Democracy je do danes stal že več kot devet milijonov evrov, junija letos pa se je šest pesmi z albuma že znašlo na spletu, čeprav je Axl Rose zanikal, da gre za končne različice.

Skupina Guns N' Roses je med svojim delovanjem (1985 - 1993) prodala več kot 90 milijonov albumov, njihov izdelek iz leta 1987 Appetite For Destruction, ki so prodali v 25 milijonih izvodov, pa še danes velja za enega izmed najboljših albumov vseh časov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.