Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Billy Idol prihaja v "zažigaški" formi

Billy obljublja odlično zabavo. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Naglo se bliža datum koncerta rockovske ikone, Billyja Idola, ki obljublja nepozaben "zažigaški" nastop. Težko pričakovani koncert se bo zgodil v četrtek, 24. junija, v ljubljanski Hali Tivoli.

Legendarni rocker bo poletno turnejo začel s koncerti v Rusiji, nadaljeval na Švedskem in Finskem ter v rodni Veliki Britaniji. 54-letni glasbenik obljublja nepozaben šov, v katerega bo vključil vsem dobro znane uspešnice, kot sta Dancing With Myself in Hot In The City.

 

Britanski pevec, pisec besedil in rock ikona bo v Evropi in Severni Ameriki prvič nastopil z novim udarnim bendom. Poleg njegovih dolgoletnih sodelavcev – Steva Stevensa, Stephena McGratha in Dereka Sheriniana – se bosta Idolu pridružila še priznani kitarist Billy Morrison in bobnar Jeremy Colson.

 

Čaka nas pravi rock koncert

Omenjena spremljevalna skupina se bo pred ljubljanskim koncertom najprej ustavila v Nemčiji, Švici, na Nizozemskem, v Makedoniji in Srbiji, a v Slovenijo kljub temu prihajajo polni energije.

 

"Prihajam oborožen s svojim punk rokenrol energičnim nastopom, s Stevom Stevensom in vsemi svojimi največjimi uspešnicami ter nekaj presenečenji. Odlična zabava bo!" je razkril Billy in dodal, da nas čaka rock koncert brez primere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.