Magazin > Film & Glasba & TV
66 ogledov

Bilo je nekoč: Bojanu usoda že dvakrat prekrižala načrte

Bojan, david Planet TV
Bojanu Vnučcu je zelo žal, da je moral zapustiti šov Bilo je nekoč. "Šovi mi očitno niso namenjeni,“ pravi. Preberite, kako mu je usoda že dvakrat prekrižala načrte.

Zakaj ste morali zapustiti šov?
Šov sem zapustil iz zdravstvenih razlogov. Pred sedmimi meseci sem doživel infarkt. Moje stanje se je v šovu  močno poslabšalo. Postal sem tudi slabokrven. Pri dežurnem zdravniku in v kliničnem centru sem se zgrudil.

Zakaj ste kljub nedavnemu infarktu vstopili v šov?
Močno sem si želel nastopiti v šovu, a mi šovi očitno niso namenjeni. Z Davidom sva se prijavila tudi v šov Kmetija: Nov začetek, a sem dva dni prej doživel infarkt. Hudo mi je. Zelo rad bi se vrnil.

Kakšno pa je bilo mnenje vašega zdravnika?
Odsvetoval mi vstop v šov, a sem se počutil dovolj močnega, da sem se kljub temu prijavil. Jezen sem, da sem moral predčasno ven.

Žena je pa verjetno vesela, da ste doma …
Ah, saj veste, kakšne so žene. Seveda bi me raje imela doma, da bi delal. (smeh)

Kaj je bilo v šovu za vas najhuje?
Mene za razliko od drugih pomanjkanje hrane ni obremenjevalo. Pritoževanja ostalih kandidatov ne razumem, saj je bilo hrane za preživetje dovolj. Včasih sem svojim sotekmovalcem odstopil delček svojega obroka, da bi bili vsaj malo bolj zadovoljni. V šovu me ni prav nič motilo. Užival sem.

Zakaj ste se v šov prijavili s sinom?
V šovu sva nameravala nastopiti kot „tajna agenta“. Skupaj sva vstopila, da bi bila možnost za zmago večja. Vsi so v šov prišli po denar, čeprav tega nekateri ne priznavajo.
Bi v šov vstopili tudi brez njega?
Verjetno ne. 

Druga dva para v šovu so takoj razkrinkali. Kako je vama z Davidom uspelo skrivnost obdržati zase?
Če greš v takšen šov, se moraš boriti. Treba je tudi kaj prekriti. Seveda mi je žal, da se nisva mogla veliko pogovarjati, sva se pa v tajnih pogovorih zmenila o najpomembnejših zadevah, na primer, koga se morava paziti. Sicer se nikogar nisem bal. Veselil sem se boja v forumu. Užival bi v njem.

Koga se mora po vašem mnenju David bati?
Opozoril sem ga na Mira, saj sta se zadnjič sporekla. Rekel sem mu, naj se malo brzda in se poskuša z njim spoprijateljiti, saj bi se mu to izplačalo.

Ste bili tudi moški razdeljeni v klane?
Razdeljeni smo bili v dva klana – starejši tekmovalci so bili v enem, mlajši v drugem. Najbolje sem se razumel z Mirom, Franc pa je bil malo tu malo tam.

Na Mira je letelo največ kritik. Zakaj se z ostalimi ni dobro razumel?
Ker je bil velik konkurent. Vsem je bila pomembna nagrada. Ta igra je takšna, da lahko vsak pride zelo daleč.

Kakšno je vaše mnenje o ženskah v šovu?
Z nobeno nisem bil v konfliktu, vidim pa, da se veliko pritožujejo zaradi hrane. Tudi one imajo možnosti za zmago, a kljub temu menim, da bo zmagal moški. Mislim, da jih bodo razmere spravile na kolena …

Komu poleg Davidu še privoščite zmago in komu ne?
Denar bi privoščil Miru, ker se želi poročiti. Naj še on okusi zakon! Najmanj pa zmago privoščim Gvidu. Naše informacije je izdajal ženski ekipi, kar mi ni všeč. A ženske so že razkrile njegove namere.

Kako se bo David odrezal brez vas?
Zelo je samostojen in zrel. Zdržal bo. Je močnega značaja, saj je rojen v znamenju ovna.

Ima David dekle?
Zaenkrat ne.

Je v šovu kakšna punca, ki bi bila prava zanj?
Ne, to je samo igra. Z dekleti se šali, da čas hitreje mine.

V vašem predstavitvenem intervjuju ste omenili, da je bil najbolj tragičen dogodek v vašem življenju očetova smrt. Sta bila zelo povezana?
Da. Moški smo vedno držali skupaj. Bil je pošten in iskren človek. Ponosen bi bil, da sem se uvrstil v šov in da me vidi na televiziji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.