Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Bine sestavil svojo ekipo

Matevž, Gostilna išče šefa
1/7
POP-TV-2
Ekipa, ki bo delala pod taktirko šefa Bineta, je znana. Ena tekmovalka je sama zapustila šov.

Kuharski šef Bine Volčič je v svojo ekipo sprejel trinajst članov. Šesterico je izbral v zadnji avdicijski oddaji, imena zadnjih sedmih tekmovalcev pa je razkril danes. Kot prvega je izbral Edija, ki mu je sledila Tina. Bine je poklical tudi Damjana, Valeria, Pio in Polonco. Nazadnje je Bine izbiral med tremi kandidati, Uršo, Darkom in Anžetom Š. Odločil se je, da bo tvegal in izbral slednjega. 

Urša in Darko ostajata v ožjem izboru. V primeru, da bi kateri od tekmovalcev moral zapustiti šov, bosta dobila priložnost. 

V avdicijski oddaji je Bine izbral tiste, brez katerih si svoje ekipe ni predstavljal. Kot prvega je poklical Matevža, sledili pa so mu še Marko, Špela, Almir, Nataša in Anže O. Ti so se kot prvi stanovalci vselili v hišo, kjer bodo živeli člani Binetove kuharske ekipe.

Sama je dala slovo

Iz boja za mamljivo nagrado pa se je sama izločila Barbara. Pred zadnjim avdicijskim dnem je povedala, da je ločenost od otrok terjala svoj davek, zato se je odločila, da gre domov. Kot je dodala, bi želela, če bi ostala v šovu, od sebe dati maksimum, vendar pa bi to bilo težko, ker preveč pogreša družino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.