Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Bitka proti svetovni invaziji

Višji vodnik Michael se mora tik pred upokojitvijo pridružiti vojaškemu odredu, Žurnal24 main
V slovenske kinematografe je prišel znanstvenofantastični akcijski spektakel Svetovna invazija: Bitka Los Angeles. Ogledate si ga lahko v Ljubljani, Celju in Mariboru.

Že leta se dokumentirajo primeri opažanj neznanih letečih predmetov po vsem svetu – v Buenos Airesu, Seulu, Franciji, Nemčiji, na Kitajskem. Toda v letu 2011 bo to, kar so do zdaj bila le opažanja, postalo grozljiva realnost, saj bodo Zemljo napadle neznane sile. Mesta po vsem svetu padajo eden za drugim in Los Angeles je zadnje upanje za preživetje človeštva v boju, ki ga ni pričakoval nihče. Vse je v rokah načelnika marincev Michaela (Aaron Eckhart) in njegovega odreda, ki mora postaviti linijo odpora in se upreti sovražniku, ki ga do zdaj še niso srečali.

Svetovna invazija: bitka Los Angeles je ravno tiste vrste film, ki ga rad hodim gledat v kino, in takšne vrste film sem si želel tudi režirati," pravi režiser Jonathan Liebesman, ki je na čelu zgodbe o majhni skupini ljudi, vojakov in civilistov, ki se morajo spopasti z nepredstavljivim sovražnikom.

Film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ali Planetih Tuš v Celju in Mariboru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.