Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Bizkiti bodo mešali štrene

Po dolgem premoru je skupina spet pripravljena na sodelovanje. Žurnal24 main
Fred Durst je potrdil novico, ki bo razveselila oboževalce skupine Limp Bizkit. Skupina, ki je prodala na milijone album, se vrača na sceno.

Do razdora v skupini je prišlo pred dvema letoma, ko njihova zadnja plošča The Unquestionable Truth Part I ni dosegla pričakovanj. Premor je bil dovolj dolg in vse kaže, da se je v skupini prebudila želja po snemanju in nastopanju.

"Kar nekaj časa je minilo, a je bilo vredno čakati," je dejal Fred Durst. "Bliža se čas, ko bomo Bizkiti spet padli v vesolje. To govorim z najboljšimi nameni in motivacijo. Mi, Limp Bizkit smo navdušeni nad prihodnostjo, ki čaka nas in vas."

Skupini se ne bo pridružil prvotni kitarist Wes Borland, ki ga je zamenjal nekdanji kitarist skupine Evanescence Terry Balsamo.

Skupina Limp Bizkit je do sedaj prodala na milijone albumov. Njihova najuspešnejša albuma sta bila Significant Other in Chocolate Starfish and the Hotdog Flavoured Water.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.