Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Blake Scarlett poskušala speljati vlogo

Je Blake Lively zahrbtna? (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Če gre verjeti najnovejšim govoricam, je Blake Lively dvolična kača.

 

Zvezdnica serije Opravljivka je pred dvema tednoma javno pohvalila igro Scarlett Johansson v filmu Iron Man 2. Še več. Dejala je, da bi si želela od Scarlett inštrukcije, saj tudi njo v filmu Green Latern čakajo akcijski prizori. Zdaj pa se je pojavil vir, ki trdi, da se je Blake Scarlett v obraz smehljala, za njenim hrbtom pa ji je poskušala speljati vlogo v filmu Gravity.

 

Film Gravity govori o dveh astronavtih (enega bo igral Robert Downey Jr.), ki se po eksploziji satelita poskušata vrniti na Zemljo.

 

Blake naj bi se, potem ko ji je prišlo na uho, da se Johanssonova zanima za vlogo, podala k režiserju Alfonsu Cuarónu in ga poskušala prepričati, da je samo ona pravšnja za to vlogo. A Cuarón se ni omehčal.

 

Kakorkoli že, Blake se bo morala za zdaj zadovoljiti z vlogo ob Scarlettinem soprogu Ryanu Reynoldsu. V filmu Green Latern bo zvezdnica upodobila Carol Ferris, v katero se glavni junak Hal Jordan zaljubi. Ko so igralko vprašali, ali bo uživala v vlogi podleža, je odvrnila: "Seveda. Rada bi pretepla Ryana Reynoldsa. To bo dan! Poznam tudi žensko, ki bi me lahko naučila nekaj trikov. Scarlett. Tudi ona bi ga lahko pretepla. Ona je vendar Črna vdova (Scarlettin lik v Iron Manu). Bila je fantastična."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.