Magazin > Film & Glasba & TV
13713 ogledov

Blaž Švab novo sezono odprl v novi družbi

Urška Vučak Markež Mediaspeed
V novi sezoni oddaje Slovenski pozdrav boste gledali nov obraz.

Včeraj se je začela nova sezona oddaje Slovenski pozdrav, ki v letošnjo jesen vstopa z nekaj spremembami. Gledalce je pozdravil voditelj Blaž Švab, poleg katerega pa ni bilo Darje Gajšek. Darja, ki je poleti rodila, se na male zaslone vrača 27. oktobra, pojasnjujejo na RTV Slovenija. 

Družbo pa jima bo v letošnji sezoni delala Urška Vučak Markež, ki se jo spomnimo iz Ene žlahtne štorije in šova Zvezde plešejo. Urška nam je povedala, da so se o sodelovanju pogovarjali že spomladi, a je imela takrat še druge obveznosti. Na RTV Slovenija pravijo, da bo Urška v oddajo vnesla veliko humorja in nepredvidljivosti. 

"Moj lik je bil slučajno v isti gostilni na večerji, kjer se je snemala oddaja. Ugotovila sem, da je Blaž, katerega oboževalka sem, dam in se odločila, da mu pomagam voditi," je v smehu povedala Urška. In kakšen je ta lik? "Prijazna, preprosta Ptujčanka. Ženska, ki vse ve in ima o vsem kaj povedati," jo je opisala in za konec dodala, "upam, da bo ljudem všeč".

Komentarjev 7
  • zverko 18:02 07.oktober 2017.

    Ne odaja ne rtv ne voditeljica in voditelj 3 ne greš. Domov adijo

  • Avatar Dux_Ursus
    Dux_Ursus 12:43 07.oktober 2017.

    Včeraj sem po naključju videl par prizorov in mi je bil njen smeh do vseh skrajnosti odbijajoč. Če bi imel jaz tak način smejanja bi se stavbe na kolodvorski izogibal v krogu 50 km.

Sorodne novice