Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Bloom se bo pridružil Hobitu

Po desetih letih se bo Orlando spet prelevil v legolasa. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Režiser Peter Jackson je sporočil, da se bo ekipi, ki snema film Hobit, pridružil britanski igralec Orlando Bloom.

Na Novi Zelandiji snemajo film Hobit (The Hobbit), ki predstavlja dogajanje pred trilogijo Gospodar prstanov. Režiser filma Peter Jackson je preko svojega profila na Facebooku sporočil, da se bo igralski ekipi pridružil Orlando Bloom, ki bo znova stopil v čevlje Legolasa, ki ga je upodobil v filmih Gospodar prstanov.

Režiser je povedal, da se veseli ponovnega sodelovanja z britanskim igralcem. "Pred desetimi leti je Orlando Bloom oblikoval ironični lik Legolasa. Z veseljem naznanjam, da se bo z likom znova pojavil in veselim se, da bova spet skupaj delala. Smešno je to, da sem jaz videti starejši, on pa ne. Zato najbrž upodobi tako čudovitega škrata."

Kljub temu, da se lik Legolasa v izvirni zgodbi Hobit, ki jo je leta 1937 napisal J.R.R. Tolkien ne pojavi, se je Jackson odločil, da je v zgodbi njegov lik pomemben. Med drugim se bodo vrnili tudi Elijah Wood kot Frodo Baggins, Ian McKellen kot Gandalf, Andy Serkis kot Gollum in Cate Blanchett kot Galadriel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.