Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Blujevo potovanje v Rio

Film akcijo in gledalce prežame tudi z brazilskimi zvoki in sodobno ameriško gla Žurnal24 main
Ustvarjalci risanih filmov Ice Age predstavljajo komedijo Rio, pustolovščino o življenju zunaj varnih okvirov udobja, ki si jo danes lahko premierno ogledate v vseh večjih mestih po Sloveniji.

Blu je udomačen papagaj, ki se nikoli ni naučil leteti; svoje dneve preživlja udobno ob svoji lastnici in najboljši prijateljici Lindi v mesecu Moose Lake v Minnesoti. Oba sta prepričana, da je Blu zadnji svoje vrste, a ko slišita, da v Rio De Janeiru živi samička Jewel, se odpravita na dolgo pot v eksotično deželo, da jo najdeta.

Kmalu po prihodu obe ptici ugrabi skupina tihotapcev z živalmi; Blu ob Jewelini pomoči in pomoči skupine prebrisanih in z vsemi žavbami namazanih mestnih ptičev uide in zdaj mora zbrati pogum, da se nauči leteti, prekriža račune ugrabiteljem, ki so jim tesno za petami, ter se vrne k Lindi – najboljši prijateljici, kar jih lahko ima kak ptič.

Premiero si lahko ob 18. uri ogledate v Planetih Tuš v Celju, Mariboru, Novem mestu, Kopru in Kranju ter v ljubljanskem Koloseju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.