Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Bo Matt Damon najboljši igralec?

Matt Damon že ima oskarja za vlogo v filmu Good Will Hunting; bo tudi zmagovalec Žurnal24 main
Bournov ultimat vodi pri nominacijah za nagrado People's Choice, vsakoleten dogodek z vrtoglavim številom kategorij, katerih zmagovalce izbirajo na podlagi glasov javnosti.

Vohunski triler je bil nominiran za najljubši film, najljubši akcijski film in najljubšo trilogijo. Zvezda filma Matt Damon je bil naveden tudi kot najljubši moški akcijski junak.

Druge večkratne nominacije so za filma Pirati s Karibov in Transformerji; oba bosta z Bournovim ultimatom tekmovala za najljubši film. Bruce Willis in Johnny Depp bosta stala nasproti Mattu Damonu pri izbiri najljubšega akcijskega igralca. Prav Willis in Depp se bosta potegovala tudi za naslov najljubše moške filmske zvezde. 

Na ženski strani pri nominacijah izstopa Jessica Alba, in sicer pri kategoriji najljubša glavna igralka in najljubša ženska akcijska zvezda.

Zmagovalci v vseh 38 kategorijah, razdeljeni na film, televizijo in glasbo, bodo razglašeni osmega januarja na prireditvi v avditoriju Shrine v Los Angelesu. Letošnji šov, ki ga je prenašala televizijska hiša CBS, je spremljalo 11,3 milijona gledalcev, malo več kot leta 2005 in precej manj kot leta 1977, ko je prireditev spremljalo 35 milijonov gledalcev.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.