Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Bobnar poklanja iz lastnega žepa

Marko Soršak - Soki Arhiv skupine
Bobnar skupine Elvis Jackson pripravlja velik projekt za svojo dvajseto obletnico bobnanja, ki bo vključevala imena, kot so Siddharta, Vlado Kreslin in Jan Plestenjak.

Marko Soršak - Soki za svojo dvajseto obletnico bobnanja pripravlja posebno praznovanje, del katerega bodo tudi velika glasbena imena, kot so Siddharta, Dan D, Big Foot Mama, Tinkara Kovač, Vlado Kreslin in Jan Plestenjak. Soki je za obletnico pripravil tudi posebno nagradno igro, na katero se je odzvalo 27 mladih bobnarjev iz vse Slovenije. Bobnarji so posneli video poljubno izbrane skladbe, deset najboljših videoposnetkov pa bo Soki nagradil kar sam, brez finančne pomoči sponzorjev. "Odločil sem se, da bom nagrade podelil kar iz lastnega žepa, ker so se vsi sodelujoči izjemno potrudili in za pristnost se jim želim oddolžiti na poseben način," je razložil.

Vsi nagrajenci se bodo s svojimi skladbami predstavili danes v Ljubljani, vse videoposnetke pa si lahko ogledate tudi na Sokijevi spletni strani. Na dogodek so povabljeni tudi najboljši slovenski bobnarji skupin Dan D, Siddharta, Big Foot Mama, Tabu, Bohem in Billysi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.