Magazin > Film & Glasba & TV
2 ogledov

Bobri najdejo Sapramišjo srečo

Gledališko predstavo Sapramišja sreča si lahko v Mini Teatru ogledate ob 10. in Žurnal24 main
Še ta teden, vse do 11. februarja, boste lahko uživali v programu Festivala Bobri, ki ponuja umetnostna in kulturna doživetja tako za odrasle kot za najmlajše. Oglejte si današnji program.

Poleg pestre filmske ponudbe in številnih delavnic v ljubljanskih knjižnicah je jedro tretjega festivala obsežen gledališki program, saj si boste lahko ogledali kar 45 predstav.

Letos boste lahko na posebno predstavo peljali tudi vašega dojenčka in malčka od 3. do 35. meseca starosti, ki si jo boste lahko ogledali v Hiši otrok in umetnosti.

V Španskih borcih bodo mlade gledalce navdušili velikanski dinozavri v predstavi Saša Jovanovića Dinozavri v cirkusu. Prva dama slovenske poezije Svetlana Makarovič pa je tudi prva dama letošnjega festivala, saj so po njenih pravljicah in igrah nastale predstave v Mini teatru, Slovenskem mladinskem gledališču, Lutkovnem gledališču Ljubljana in Pionirskem domu.

Današnji program
10.00–11.30 Bober stripkari, delavnica risanja stripa, Knjižnica Prežihov Voranc
10.00 Sapramišja sreča, gledališka predstava, Mini Teater (Križevniška ulica)
11.00 Kekec, gledališko-gibalna predstava, Slovensko mladinsko gledališče (Zgornja dvorana)
15.00 Čarobno srebro, film, Kinodvor
17.00 Skrivnost iz Kellsa, animirani film, Kinodvor
17.00 Sapramišja sreča, gledališka predstava, Mini Teater (Križevniška ulica)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.