Magazin > Film & Glasba & TV
7 ogledov

Bodite priča eksperimentu v živo

Diagnoza - Eksplozija v živo Arhiv Zavod Agregat
Raziskava ambientalnega tipa z omejenim številom udeležencev, a neomejeno glasbeno drznostjo, glasbeni performans Diagnoza - eksperiment v živo, si ob 19.30 oglejte v Stari mestni elektrarni - Elektro Ljubljana.

Raziskovalci sledijo načelu preprostosti, prvinskosti, norosti in popularne avantgardnosti. Minimalni pogoji za udeležbo v eksperimentu so dobra psihomuzikalična pripravljenost, biti morate brez težav s koncentracijo, lahko gledate strmo navzgor in pri tem ne izgubite ravnotežja …

Eksperiment bo potekal v diagnostičnem prostoru, kjer boste sedeli, stali ali se premikali, odvisno od zahteve posameznega dela preiskave. O vsem ostalem vas bo osebje obvestilo na licu mesta. Posebne priprave niso potrebne, vendar dr. Zvezdana Novakovićeva svetuje, da si dan pred udeležbo očistite ušesa: prepovedano je poslušanje avtoradia, klasičnih koncertov, posebej se izogibajte opernim delom iz obdobja od klasicizma do zgodnje romantike ter melodiji iz filma Titanik.

Če ste že kdaj bili na preiskavi podobnega tipa, vas prosijo, da prinesete s seboj mnenja, kritike, pohvale in predvsem odprte oči, ušesa in srce. Če se boste tovrstne raziskave udeležili prvič, pa vas prosijo, da se je ne ustrašite, da pridete sproščeni in zaupate v dober okus, profesionalnost in vrhunskost izvajalcev. Na preiskavo pridite točno ali pred dogovorjeno uro odstranite ušesni nakit in počakajte na začetek.

Cena vstopnice znaša 10 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.