Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Boj z Rokoborcem za zamudnike

Rokoborec je pretresljiv, natančen in s toplino prežet portret psihično in fizič Žurnal24 main
Vsako nedeljo si v Kinodvoru lahko ogledate predstavo, ki ste jo v času predvajanja v kinematografih zamudili. Tokratni film za zamudnike je Rokoborec, ujemite ga ob 19. uri.

V poznih osemdesetih prejšnjega stoletja je Randy "The Ram" Robinson (Mickey Rourke) blestel kot zvezda ameriške profesionalne rokoborbe. Danes, dvajset let pozneje, iz svojega zgaranega, postaranega telesa izžema poslednje atome moči, ko nastopa pred peščicami najbolj zvestih občudovalcev po zanikrnih telovadnicah v predmestju New Jerseyja.

Odtujen je od svoje hčerke (Evan Rachel Wood) in osamljen; živi zgolj še za kratke trenutke v ringu, ki pa so le bleda, popačena senca minule slave. Srčni napad ga prisili v pokoj in Randy se znajde pred težavno nalogo premisleka o smotru svojega obstoja. Poskuša se približati hčerki, zaplete se celo v nežen, romantičen odnos z lokalno striptizeto (Marisa Tomei), vendar nič ne more zapolniti strašne praznine v njegovih prsih, ki zeva kot posledica upokojitve. Kljub strogim navodilom zdravnika in prošnjam vseh tistih, ki so mu prišli blizu, se Randy znova poda v ring.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.