Magazin > Film & Glasba & TV
1689 ogledov

Boj za Lino Kuduzović je bil umazan

lina kuduzović SAT 1
Lina Kuduzović nastopa v nemškem šovu Voice Kids.

Lina Kudozović je s sedežev dvignila žirante in učitelje letošnjih skupin nemškega šova Voice Kids, ki jo sestavljajo glasbeniki Sasha, Nena in Larissa ter Mark Forster.

13-letnica, ki z družino že nekaj let živi v Švici, je zapela pesem Hurt (Christina Aguilera). Prvi je na rdeči gumb udaril Sasha in povedal, da je skladbo prelepo zapela in da je dobil kurjo polt. "Prvi sem se obrnil,“ jo je še opozoril. Nemška glasbena legenda Nena je poudarila, da bi lahko njeno petje poslušala ure in ure, Mark Forster pa iz zakulisja potegnil "skrivno orožje" - zastavo in kronico za mlado pevko. "Rad bi ti podaril kronico, da bi skupaj vlada kraljevini," ji je še malce popihal na dušo.

Lina je tako lahko izbirala med vsemi ekipami in se odločila za Markovo. Sasha je bil na njeno odločitvijo razočaran. "Prišel je kralj z zastavo in krono … Resno? Naslednjič si bom to reč pričvrstil na glavo in bom ves čas nosil ogromno krono. In pokazal bom nase: 'Poglej, kdo ima najvišjo krono.'.“

Lina ima s tekmovanji v tovrstnih šovih že veliko izkušenj. Pri nas je na Talentih zmagala, v Švici je zasedla drugo mesto, na Evroviziji za otroke pa je pristala na tretjem.

Komentarjev 4
  • allstarr111 14:38 20.februar 2017.

    pa sej se ni zlagala al narobe povedala, edino malo nerosno je ker ni dodala da je iz one druge švice :)

  • kmetek 13:13 20.februar 2017.

    drugače so imeli slovensko državljanstvo, naj ji ga vsem odvzamejo, saj je javno povedala, da je iz "Švajcarske"...sramotno.

  • Avatar skeptik
    skeptik 12:48 20.februar 2017.

    Ubogi otrok, ki ima takšne "ambiciozne" starše, ki skozi njeno prodano otroštvo izživljajo svoje frustracije in zatrte ambicije.