Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

Bojevniška rockerija ob sončnem vzhodu

Sunrise Avenue
1/10
Arhiv organizatorja
Gospodarsko razstavišče bo 15. junija doletela invazija rock glasbe. Rock Music Fest Slovenia bo postregel z zvenečimi imeni, med drugim boste poskakovali s Sunrise Avenue in Warrior Soul.

Sredi junija boste na svoj račun prišli oboževalci finske zasedbe Sunrise Avenue, ki so se v glasbeni svet prebili s skladbo Fairytale Gone Bad, zaradi katere so fantje kmalu postali eden najbolj prepoznavnih zasedb v Evropi. Slavnim blondincem se bodo pridružili Maybe Winehouse (Amy Winehouse Tribute Band), ki bodo z Amyjinimi skladbami obudili spomin na vrhunsko, nedavno preminulo pevko Amy Winehouse.

Za plesanje rockerskih duš bodo poskrbeli tudi agresivni in provokativni Američani Warrior Soul, ki ga je leta 1987 ustanovil Kory Clarke.  Pri nas bodo grmeli prvič, letos poleti pa bodo nastopili tudi na razprodanem in največjem nemškem metal/rock Wacken Open Air festivalu.

Udarne viže tudi iz domačih logov
Pravega rock festivala ne bi bilo brez žgočih kitar iz bolj domačih logov. Oder bo tako rezerviran tudi za srbsko zasedbo Van Gogh, kontroverzne hrvaške rockerje Let 3, hrvaško-slovensko elektronsko rock skupino Lollobrigida, slovenske barve pa bodo zastopali Elvis Jackson, Tide, Toronto Drug Bust, Adam, Billysi in Yulia Shmidt s skupino Alkimisti.

Vstopnice po ceni 13 evrov (stojišča), 18 evrov (fan pit stojišča) in 22 evrov (VIP sedišča s pogledom na oder) bodo na voljo le prihodnji teden, in sicer 17. in 18. maja, ko se tudi uradno prične predprodaja na vseh uradnih predprodajnih mestih Eventima. Običajna cena vstopnic bo od 19. Maja dalje, in sicer bo za stojišča znašala 26 evrov, za fan pit stojišča 36 evrov in 44 evrov za VIP sedišča s pogledom na oder.

Na naši spletni strani konec maja ne spreglejte nagradne igre, ki bo dvema izžrebancema prinesla po eno brezplačno vstopnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.